"Prana ventil Norge" er en del av Kenan Bygg AS

PRANA er eksperter på energieffektive ventilasjonsanlegg og de har over 5 års erfaring!

Slider

Vårt team består av HVAC-eksperter med mange års erfaring:

ingeniører/designere av ventilasjonssystemer

installatører

tekniske ledere

servicemenn.

En individuell tilnærming til hvert prosjekt lar oss utvikle et ventilasjonsprosjekt med fokus på å løse problemene i hvert enkelt rom.

Desentraliserte ventilasjonssystemer (PRANA ventilasjonssystemer) lar deg sikre ditt mikroklima i hvert rom, uavhengig av bygningens type, funksjonelle formål, og klimatiske trekk i regionen.

Basert på planløsningen, beregner ingeniørene det nødvendige volumet av luftutveksling, bestemmer de optimale installasjonssonene og (i tilfelle sentraliserte systemer) beregner alt utstyret som kreves for prosjektet (luftkanaler, deflektorer, etc.). Egne og sertifiserte monteringsteam jobber i hele Norge. Installasjonen av ett ventilasjonssystem for en husholdninger tar opptil to timer og utføres uten å skade. Vi bruker en metode med diamantbor – raskt og effektivt. Prana ventil Norge/Kenan Bygg AS er en offisiell hovedforhandler av PRANA ventilasjonsanlegg. Dette betyr at våre ansatte er kjent med PRANA-ventilasjonssystem, og består tester og sertifiseringer fra produsenten PRANA. Vårt firma tar pulsen på ventilasjonsmarkedet og følger med på evt. nye produkter Overlat installasjon av ventilasjon til profesjonelle!

HVORDAN VI ARBEIDER

mail

BE OM

Du ringer oss
eller legg igjen en forespørsel
på siden

Choose

VALG

Vi gjør valg og beregning utstyr til sikring det beste resultat.

Paying

INNBETALING

Vi godkjenner bestillingen etter at betalingen har skjedd, og lagerførte ventilasjonssystem leveres iløpet av 5 arbeidsdager.

MONTERING

Kjøperen kan montere ventilasjonen selv, eller via et autorisert ventilasjons-firma, eller be om hjelp fra oss for veiledning. Som regel tar selve monteringen ca 2 timer, hvis alt er i orden. Dersom uforutsette ting oppstår, kan det ta litt lenger tid. Ventilasjonen leveres med en ferdigkoblet ledning som kan settes rett i en stikkontakt/bryter eller et støpsel kan kobles på ledningen.

RESULTAT

Fordelen med kobbervarmeveksleren fra PRANA er at du nyter frisk luft uten åpne vinduer og energitap i ditt hjem. Samtidig unngår du støv og støy.

VELG PRANA-ventilasjon

Innovative ventilasjonssystemer for et sunt, behagelig og trygg helse for mennesker!